Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αισιόδοξος για τον Άρη ο Μώραλης

Για την αυριανή συζήτηση της ΠΑΕ Άρης με
άλλους δύο εταίρους (ΠΣΑΠ, ΕΠΟ), σχετικά με τη συμφωνία διευθέτησης των χρεών της ομάδας προς τους πρώην παίκτες της, μίλησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης, στην εκπομπή “All about Aris”.
Ο Μώραλης, κατέδειξε γνώση των ιδιαιτεροτήτων στην
περίπτωση της ΠΑΕ Άρης και καλή διάθεση απέναντι της, αναγνωρίζοντας τη διάθεση να πληρωθούν οι οφειλές της και να παραμείνει σε τροχιά λειτουργίας και εξυγίανσης.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
Σεβόμαστε τον Άρη και θα προσπαθήσουμε στη συνάντηση, αύριο το πρωί να δούμε μήπως μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, επειδή είναι η μοναδική ομάδα με τέτοια ποσά σε ορισμένες περιπτώσεις. Το θέμα συνδυάζεται από την ομοσπονδία και με το θέμα του άρθρου 99. Πάγια άποψη και επιθυμία της ήταν να μην προσφεύγουν στα δικαστήρια για ποδοσφαιρικούς λόγους οι ομάδες και μας ζήτησε η ρύθμιση να χρησιμοποιηθεί από ομάδες που δεν έχουν προσφύγει στο 99. κάθε μέρος από τα τέσσερα, η λίγκα, Ο ΠΣΑΠ, η ΕΠΟ και ο Άρης καταβάλουμε προσπάθεια για να βρεθεί λύση που θα βγάλει ομάδα από το αδιέξοδο. Έχουμε μια καλή συνεργασία, ελπίζω ότι αύριο θα έχουμε κάποιο καλό νέο, θα έχουμε βρει κάποια λύση για να μπορέσει να γίνει βιώσιμη η ΠΑΕ Άρης. Θα είναι μια δύσκολη πορεία σίγουρα και μετά την όποια συμφωνία, αλλά αυτό αφορά την ΠΑΕ Άρης και όχι τη λίγκα”.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου