Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πανηγυρισμοί για τη νίκη Αναστασιάδη στην Κύπρο

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν την ανακοίνωση
των τελικών αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών, οι οποίες ανέδειξαν νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη.
Στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο
, τόσο εντός όσο και εκτός. Ο Νίκος Αναστασιάδης έφθασε , μετά την επισημοποίηση του αποτελέσματος, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Άντρη.
Τον υποδέχθηκαν με ιαχές οι οπαδοί του ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάλεσε τον κόσμο να πανηγυρίσει με ευπρέπεια.

Ισχυρή εντολή για αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και «έξοδο της πατρίδας από τον φαύλο κύκλο της κρίσης», χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος τύπου του κ. Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος.

Επανέλαβε ότι υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση του κ. Αναστασιάδη για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι η πρόταση για κυβέρνηση εθνικής απευθύνεται προς όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που συμμερίζονται το όραμα για μεταρρύθμιση της κοινωνίας της οικονομίας και του κράτους

Ερωτηθείς ποιο μήνυμα θα στείλει στην πρώτη του δήλωση ο κ. Αναστασιάδης, είπε ότι θα είναι μήνυμα ενότητας και επανέλαβε ότι υπάρχει πρόταση για συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που αποτελεί τον άξονα και τον πυρήνα της πολιτικής του για το αύριο. 
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου