Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τα είπαν Βενιζέλος-Παπούλιας



Συνάντηση με τον πρόεδρο της  Δημοκρατίας  Κάρολο Παπούλια είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Ευάγγελος Βενιζέλος λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου  του κόμματος του οποίου ο κ. Παπούλιας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος.
«Έτοιμος για το συνέδριο;»., ρώτησε ο κ. Παπούλιας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κατά την είσοδο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο
γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
«Έτοιμος» ,απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά, αφού οι δυο άνδρες κάθισαν, ο κ. Βενιζέλος παρατήρησε ότι οι εξελίξεις τρέχουν και ότι τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών αλλάζουν τα δεδομένα και τους συσχετισμούς.
Εξέφρασε επίσης την ελπίδα οι αλλαγές αυτές να λειτουργήσουν προοδευτικά αφού, όπως επισήμανε, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσουν συντηρητικά πολιτικά και να τροφοδοτήσουν πολιτικές σκληρά νεοφιλελεύθερες.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε την ανάγκη να αναβιώσει η ευρωπαική σοσιαλδημοκρατία η οποία στηρίζεται στο κοινωνικό κράτος και στο μοντέλο ανάπτυξης, πράγματα που έχουν χαθεί όπως υποστήριξε.
Μιλώντας συγκεκριμένα για το συνέδριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι θα τους απασχολήσει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Ευρωπαική σοσιαλδημοκρατία και συμπλήρωσε οτι δεν υπάρχει ασφαλέστερο πλαίσιο απο αυτό για τη χώρα.

Ο κ. Παπούλιας σε αυτό το σημείο ευχήθηκε κάθε επιτυχία και παρατήρησε ότι οι οιωνοί είναι καλοί.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε αφού όπως είπε 110 χιλιάδες πολίτες τίμησαν το ΠΑΣΟΚ  με την συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων την περασμένη Κυριακή γεγονός που «μας δίνει δύναμη», είπε χαρακτηριστικά
politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου