Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας συμμετέχει σε συνέδρια που χρηματοδοτεί το Σόρος

Δριμεία ήταν η επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον
αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρωτολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για προσβολή των αγροτών, υποσχέσεις
και λόγια που είναι “ευχάριστα στα αυτιά”, ενώ παράλληλα, τον κατήγγειλε, ότι προωθεί συγκεκριμένα επενδυτικά συμφέροντα και πως «συμμετέχει σε συνέδρια χρηματοδοτούμενα από τον Σόρος».
Τέλος, επεσήμανε την “τάση” του Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίο καιρό, να μιλά με αναφορές εκκλησιαστικού περιεχομένου:
«Ο κ. Τσίπρας, επηρεασμένος από το νέο παίγνιο εκκλησίας - αριστεράς, μιλά με αναφορές στην εκκλησιαστική γλώσσα. Φαντάζεστε τον Γολγοθά και τον Πόντιο Πιλάτο, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αλαζονεία, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από την αριστερά». Θεολογείτε τώρα τελευταία κ. Τσίπρα. Όμως, και ο Σαούλ έγινε Απόστολος Παύλος. Σας περιμένουμε λοιπόν και εσάς...».
Σχετικά με τον “Σόρος”, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε τα εξής:
“Δεν υπάρχει επένδυση που δεν έχει υπονομεύσει το κόμμα σας. Τωρα σας ακούσαμε να γίνεστε κήρυκας μιας επένδυσης της Ντόιτσε Εόλικα και μας κατηγορείτε λέγοντας "είναι δυνατόν να στηρίζεται η επενδυση από την Ντόιτσε Μπάνκ και η κυβέρνηση να μην κάνει τίποτε;" Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό η αντιπολίτευση να μιλά υπέρ συγκεκριμένης πρότασης, υπέρ συγκεκριμένου επενδυτή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό να πηγαίνει σε χρηματοδοτούμενα συνέδρια από τον Σόρος”.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου