Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

"Σαρώνει" στο πέρασμά του ο Ιβάν Σαββίδης! Δείτε τα σχέδια του για τον ΠΑΟΚ και τις επενδυτικές κινήσεις του

Με την κίνησή του να καλύψει μόνος του την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τα μηνύματα του τόσο όσον αφορά στην ομάδα.

όσο και τις προθέσεις του σε επενδυτικό επίπεδο.

Με τα 14.970.000 που έβαλε στο δικέφαλο ο ομογενής επιχειρηματίας ξεπέρασε πλέον το 70% στη μετοχική σύνθεση του ΠΑΟΚ, δείχνοντας τις προθέσεις του για την ομάδα. Ως ο απόλυτος κυρίαρχος πλέον είναι έτοιμος να προχωρήσει τα σχέδιά του.
Αρχικά, δείχνει στην πολιτεία ότι έχει τη δυνατότητα να λύσει άμεσα το θέμα των χρεών προς το δημόσιο, αφού διαθέτει την απαραίτητη ρευστότητα.

Αρκεί να πάρει το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση στην πρόταση που έχει καταθέσει προς ανώτατα στελέχη. Την κάλυψη δηλαδή του ποσού που οφείλεται στην Εφορία χωρίς τα πρόστιμα. Ένα ποσό που φτάνει στα 12.000.000 ευρώ και σε περίπτωση που φύγει από τις... πλάτες του ΠΑΟΚ θα μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για νέα εποχή. Παράλληλα, δείχνει πιστός στα όσα έχει προαναγγείλει και δείχνει στον κόσμο της ομάδας ότι δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.  
Παράλληλα, δείχνει την πρόθεσή του για εδραίωση στη χώρα μας και επιχειρηματικά ανοίγματα. Ήδη μένουν τα τυπικά για το «Μακεδονία Παλάς», διεκδικεί την καπνοβιομηχανία Θράκης, ενώ ενδιαφέρθηκε και για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, η περίπτωση της οποίας όμως δεν προχώρησε.  
Στο μεταξύ, έχει ήδη αναθέσει σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη την διεξαγωγή μελέτης στο γήπεδο της Τούμπας, δείχνοντας ότι στα μελλοντικά του σχέδια είναι η επένδυση σε νέο γήπεδο, ενώ έχουν γίνει επαφές και για την αγορά χώρου προκειμένου να φτιάξει η ομάδα νέο προπονητήριο. 
Κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις του και ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, δήμαρχος Θέρμης, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί σε περίπτωση που προχωρήσει το θέμα με την έκταση δίπλα στη Waterland. Αν μη τι άλλο δείχνει να ακολουθεί τις αρχικές του δηλώσεις για έναν αυτάρκη ΠΑΟΚ, ικανό να κάνει στο άμεσο μέλλον πρωταθλητισμό.
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου