Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Υποψήφιος για την Κεντρικη Επιτροπη του ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Δημητριάδης



Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ειναι ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης.Αυριο ειναι η τελευταία μέρα του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του κόμματος με την εκλογή του Κεντρικου Οργανου,απο τους Συνέδρους που εκλέχτηκαν την προηγούμενη Κυριακή και η μάχη του σταυρού είναι δύσκολη.


Το εκλογικό μέτρο ανάδειξης των μελών του οργάνου, μετά από έντονο παρασκήνιο χθες, αποφασίστηκε η πρόταση για μέτρο 30%, που υπήρξε και εκείνη που στήριξαν εξ αρχής στελέχη πολύ κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Νωρίτερα, πάντως, έντονη ήταν η αντίδραση μερίδας επίσης «βενιζελικών» στελεχών, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Νίκος Ανδρουλάκης, που επέμεναν ότι αν το μέτρο είναι μεγαλύτερο από 20% θα θέσουν θέμα ψηφοφορίας στο συνέδριο.


Στόχος τους, κατά πληροφορίες να μην αποκλειστούν νέα στελέχη, όπως υποστήριζαν ότι ήθελε η πλευρά Παναγιωτακόπουλου, που ενώ στην αρχή είχε προτείνει μέτρο 40%, συμφωνούσε τελικά στο 30%. Υπενθυμίζεται ότι 40% ήταν το εκλογικό μέτρο επί Κώστα Σημίτη και μόλις 10% επί Γιώργου Παπανδρέου, με τα στελέχη της πλευράς Ανδρουλάκη να αναρωτιούνται στους διαδρόμους «τι άλλαξε» από την εποχή Παπανδρέου και πρέπει να γυρίσουν στο παρελθόν... Αντιδικία υπήρξε και για τη συμμετοχή «αριστίνδην» μελών, που θα προταθεί πάντως να είναι όλοι οι βουλευτές και όσοι εξελέγησαν τον Μάιο του 2012, καθώς και επικεφαλής τριτοβάθμιων σωματείων, εφόσον το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου