Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Λέξη για τον Διώτη η λαλίστατη Ζωή!




Συνέντευξη έδωσε στην Κ. Ελευθεροτυπία (βεβαίως, βεβαίως) η κα. Κωνσταντοπούλου και δεν αναφέρθηκε στον Διώτη και στις 150 διαφορετικές καταθέσεις του, ούτε και στο γεγονός ότι αποκαλύφθηκε από την εγκληματολογική έρευνα ότι ο (δικός τους ) Διώτης είχε κρατήσει στο συρτάρι του το πρωτότυπο στικάκι και έκανε άλλα 2 αντίγραφα, το ένα εκ των οποίων το έδωσε στον τότε Υπ. Οικονομικών, κ.  Β. Βενιζέλο λέγοντας του ότι είναι άχρηστο και τα άλλα δύο τα κράτησε και τα επεξεργάζονταν επί άγνωστο
χρονικό διάστημα.
Αντιθέτως η Ζωή, ένεκα γονιδίου, επιμένει να κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ΤΟΛΜΑ να επαναλαμβάνει το φαιδρό κατηγορητήριο περί υπεξαγωγής εγγράφου!!!!

Η υπεξαγωγή δημόσιου εγγράφου είναι όταν κάποιος παίρνει πρωτότυπο αρχεία μαζί του και τα κρατάει κρυφά από τη διοίκηση. Υπεξαγωγή εγγράφου ΔΕΝ είναι όταν η διοίκηση δίνει στον πολιτικό προϊστάμενο άτυπο αντίγραφο και κρατάει το πρωτότυπο για επεξεργασία.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Ζωή και οι λοιποί συνεργάτες της του ΣΥΡΙΖΑ. Και το γνώριζε και το γνωρίζει. Αλλά συνεχίζει με χυδαία ψέματα να στοχοποιεί το Β. Βενιζέλο για να προστατεύσει τον κ. Διώτη τους …. ποιος ξέρει για ποιο λόγο….

Για το θέμα Βαξεβάνη και την απόκρυψη του ονόματος του κ. Κοντομηνά, επίσης δεν είχε να πει λέξη η Ζωή. Θα έχει τους λόγους της για τις σιωπές της.

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου