Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Έλενα Ράπτη : Δελτίο Τύπου


Η κα Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Η κα Έλενα Ράπτη συμμετείχε στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αφορά μια καινοτόμα, κοινωνικού χαρακτήρα, διαδικτυακή και διαδραστική εφαρμογή ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα η κα Έλενα Ράπτη συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μάνο Σφακιανάκη με 6 σχολεία χθες Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 στις 12.00 και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Τα σχολεία που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ήταν τα εξής:
1) Γυμνάσιο Σταυρακίου Ιωαννίνων
2) 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου
3) 3ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας
4) 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης
5) 2ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης
6) Γυμνάσιο Σερβίων Κοζάνης
7) 52ο ΓΕΛ Αθήνας
8) Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου