Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ανησυχεί η Λούκα...

Ανησυχεί η Λούκα... Η «Κοινωνική Συμφωνία», πρόεδρος της οποίας είναι η Λ.Κατσέλη, εξέφρασε με ανακοίνωσή της την ανησυχία της για την υιοθέτηση «πρωτόγνωρων διαδικασιών» από την τρικομματική κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι οι πρακτικές αυτές υπονομεύουν επικίνδυνα τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Η ανακοίνωση της Λούκας κατακεραυνώνει την ψήφιση του

μνημονιακού πολυνομοσχεδίου, τον προσχηματικό, όπως τον χαρακτηρίζει διάλογο «εξπρές» με τους εκπαιδευτικούς αλλά και το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης και μάλιστα …προληπτικά. (Εάν τους επιστράτευαν εκ των υστέρων θα ήταν όντως πολύ αποτελεσματικό το μέτρο..)
Η Λούκα καλεί  την κυβέρνηση να συναισθανθεί την αγωνία των μαθητών και να άρει την απόφαση της επιστράτευσης ώστε να προχωρήσει σε ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με τους εκπαιδευτικούς, μετά από τις εξετάσεις.
Αυτό που δεν μας λέει είναι πώς θα πεισθούν οι εκπαιδευτικοί να άρουν την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν την απεργία τους μέσα στις εξετάσεις..
Αυτά βλέπει και ο Αλέξης Τσίπρας και οι πληροφορίες τον θέλουν να σκέπτεται σοβαρά τη Λούκα για τη θέση του Προέδρου της Τράπεζας της Ελλάδος εάν και όταν ...χτύπα ξύλο..
politikoi.com


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου