Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Δημοκρατική Παράταξη είναι η μόνη σταθερή δύναμη ευθύνης. Δεν οδηγεί τη χώρα σε εκλογές. Γιατί η χώρα δεν θέλει εκλογές.




Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να επιλέγει το δρόμο της ευθύνης. Ξέρει να δρα προς όφελος του πολίτη.
Σε μια πρωτοφανή κρίση που ξεκίνησε ο Σαμαράς με απόλυτη ανευθυνότητα και συνέχισε ο Κουβέλης προβαίνοντας σε ένα κρεσέντο ανευθυνότητα, με κίνδυνο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές το πρώτο καλοκαίρι που η Ελλάδα θα μπορούσε να αρχίσει καταγράφει τα πρώτα οφέλη μετά από
τρία χρόνια σκληρών θυσιών.
Στο σχήμα αυτό, το ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε. Αφού εξανάγκασε τη ΝΔ να πάει πίσω και από 20 εργαζομένους εκ μεσσηνίας να δεχθεί την πλήρη επαναλειτουργία όλων των συχνοτήτων της ΕΡΤ και την επαναπρόσληψη 2000 εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων στα μουσικά σύνολα, στήριξε την κυβέρνηση και δεν επέτρεψε τη χώρα να συρθεί σε εκλογές.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στη γωνία να ψελλίζει το «πρέπει να πέσει η κυβέρνηση» παρακαλώντας να μην γίνει αυτό. Κάτι που είναι φανερό και στο γεγονός ότι δεν προχώρησε σε πρόταση μομφής.
Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη σταθερή δύναμη ευθύνης. Και δεν είναι ούτε δεκανίκι της ΝΔ ούτε ουρά της Δημάρ. Η ταυτότητα της Δημοκρατικής Παράταξης, με Πρόεδρο τον Β. Βενιζέλο είναι πλέον ορατή και κατανοητή σε όλους. Κι αυτό είναι καλά νέα για την πορεία της χώρας.
mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου