Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Οργισμένη αντίδραση Βενιζέλου για τις δηλώσεις Βορίδη, Πολύδωρα




Οργισμένη αντίδραση Βενιζέλου για τις δηλώσεις Βορίδη, ΠολύδωραΜε πολύ σκληρά λόγια για τα όσα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και ο Βύρων Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή, αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
 Ο πρόεδρος του κινήματος ανέφερε πως  «δεν περιμένουμε πιστοποιητικά ιστορικών φρονημάτων ή δημοκρατικής και κοινωνικής επιτυχίας από κανέναν κ. Βορίδη από κανέναν κ. Πολύδωρα. Από κανέναν. Αυτά τα έχει δώσει ο λαός, το έθνος, η μνήμη του, η ιστορία του. Και τους ευχαριστούμε γιατί αποδεικνύουν αυτό που λέμε. Ότι συνεργαζόμαστε για λόγους

εθνικής ανάγκης, συνεργαζόμαστε έντιμα, μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα, αλλά έχουμε φυσικά διαφορές και να η απόδειξη ότι έχουμε διαφορές».
Ο κ.Βενιζέλος πρόσθεσε πως : «Θέλουμε να κάνουμε τα στελέχη της συντηρητικής παράταξης ακόμη και τα προερχόμενα από την ακροδεξιά ή όσα φλερτάρουν με την ακροδεξιά αντίγραφα του εαυτού μας; Είμαστε διαφορετικοί»


«Δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι πρόωρων εκλογών. Ούτε από τη ΝΔ ούτε από το ΠΑΣΟΚ», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε: « Αυτό είναι δέσμευση των κυβερνητικών εταίρων. Δεν παίζουμε με αυτά. Δεν υπάρχουν εκατέρωθεν απειλές ή αβεβαιότητες. Η χώρα έχει χρονικό και πολιτικό πλαίσιο».

karfi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου