Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Όλη αλήθεια για τους ψεκασμούς, ή γιατί τα μεγάλα μυστικά, κρύβονται πάντα σε κοινή θέα

Από νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης ειδικά αεροπλάνα επιδίδονταν σε αεροψεκασμούς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Δεν είχαμε παρά να σηκώσουμε το κεφάλι μας  στον ουρανό σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόταν κανείς.

Ακόμη και πάνω από την Αθήνα  ένας τεράστιος αριθμός από χημικές ουρές χαράζει τον ουρανό την στιγμή που ο καρκίνος χτυπάει κόκκινο. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα ούτε γιαδήθεν σενάρια συνομωσίας, ούτε το άλλοθι ότι γίνονται για τις γεωργικές καλλιέργειες.
Στο Κολωνάκιεκτός από τα δίποδα φυτά που κυκλοφορούν- δεν υπάρχουν καλλιεργίσιμες εκτάσεις οπότε κανένα επιχείρημα δεν στέκει. 
Οπότε τι νόημα έχει να υπάρχουν χημικές ουρές πάνω από την Αθήνα; Το επιχείρημα ότι τις προκάλεσαν συμβατικά αεροπλάνα δεν έστεκε μια και δεν ήταν όλα τα αεροπλάνα εκείνα που άφηναν πίσω τους τις ουρές του θανάτου που ένα από τα χαρακτηριστικά που προκαλούν είναι και αυτό του πανικού που καταλαμβάνει τους πολίτες. Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούςΕθνικής Άμυνας και Γεωργίας να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες που ανησυχούν και οι οποίοι πιστεύουν ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να διαχέεται φόβος και πανικός μπροστά στον φόβο για Πραξικόπημα. Άλλωτε η εικόνα του αστυνομικού που υπηρετεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου και εκπαιδεύει Χρυσαυγίτες και μάλιστα παρουσία κοινού είναι σοκαριστική. Το ίδιο κι εκείνη των Εφέδρων που απαιτούν να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να αναλάβει ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου να διαπραγματεύεται με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.
Επειδή από το υπ. Εθνικής Άμυνας σαν υπουργοί έχουν διατελέσει τα γνωστά φρούτα του κήπου- στην διάρκεια της μεταπολίτευσης- είναι λογικό η επίσημη πολιτεία με τέτοιους σαρδανάπαλους  υπουργούς που τοποθετούσε στο συγκεκριμένο πόστο να μην μπορεί να ελέγξει το στράτευμα και να βγαίνουν οι Μπεγλίτηδες στα κάγκελα φωνάζοντας“πραξικόπημα-πραξικόπημα”.Επειδή αυτήν την εικόνα του ανεξέλεγτου (από την κεντρική εξουσία)στρατεύματος δύσκολα θα μπορούσε να την αλλάξει ο Παναγιωτόπουλος και ο Αβραμόπουλος τι  να πρωτοπρολάβει, ελπίζουμε η κυβέρνηση να μην έχει εγκαταλείψει τις τύχες της στις chemtrails.


    “Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα”
                                                                                                                     Άλντους Χαξλεϋ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου