Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ανδρουλάκης στο Κιλκίς : Να ξανασταθούμε όρθιοι

Εκδήλωση αφιερωμένη στη συμπλήρωση 39 χρόνων ζωής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε η ΝΕ Κιλκίς προχθές Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη γεμάτη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τη παρουσία του γραμματέα του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.
Μια εκδήλωση, που όπως είπε ο γραμματέας πραγματοποιήθηκε σε μια συμβολική μέρα «κατά την οποία η Δικαιοσύνη ανέλαβε της ευθύνες της, που έπρεπε ν` αναλάβει πολύ καιρό πριν», σε σχέση
με την ΧΑ.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε βίντεο για την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον κύριο ομιλητή παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ, Σταμάτης  Παπουλίδης, αναφερόμενος στη προσφορά του ΠΑΣΟΚ στη πολιτική ζωή και στην ελληνική κοινωνία στα 39 χρόνια της διαδρομής του.
pasok-androulakisΑναφερόμενος στο θέμα της ημέρας, που ήταν οι συλλήψεις κορυφαίων στελεχών της ΧΑ, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για πρωτοβουλίες του κόμματός του «όταν κάποιοι άλλοι δεν έκαναν ανάλογη αξιολόγηση», με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της ΧΑ, προσθέτοντας ωστόσο ότι «έχουμε μεγάλη ευθύνη για την ατιμωρησία που επικράτησε», ενώ αναφερόμενος στη δολοφονία του Π. Φύσσα έκανε λόγο για «ανάγκη μη ανοχής σε κάθε μορφή βίας».
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε επιτεύγματα του κόμματός του κατά τη διάρκεια της 39χρονης διαδρομής του, καθώς και σε «ευθύνες που ανέλαβε τα τελευταία χρόνια χωρίς να του αναλογούν». Ταυτόχρονα άσκησε δριμεία κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλ. Τσίπρα, χωρίς ωστόσο ν` αποφύγει να καταλογίσει ευθύνες στον κυβερνητικό εταίρο του κόμματός του, τη ΝΔ. Χαρακτηριστικά, έκανε λόγο για «τούμπα του Σαμαρά» σε σχέση με το μνημόνιο, καθώς και για «διαφοροποίηση του Τσίπρα» στο εν λόγω θέμα.
Όμως η κριτική του είχε κι εσωκομματικούς παραλήπτες, όταν έκανε λόγο για «λαϊκισμό εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ», καθώς και για τη τάση γενίκευσης που εκφράζει το «όλοι φταίνε, όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες, όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Ο κ. Ανδρουλάκης κατέληξε τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει μόνο μια επιλογή, να ξανασταθεί όρθιο», ενώ αναφερόμενος στη τρέχουσα επικαιρότητα προανήγγειλε ότι «από Δευτέρα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα γίνει πράξη».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο πρώην βουλευτής Γ. Φραγγίδης, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ Λ. Δημητριάδης, ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Τ. Τερζίδης, ο περ. σύμβουλος Χρ. Ανθρακίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης κα.

kilkis24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου