Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Έβαλε μπροστά τις μηχανές και ξεκινά τις επαφές για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας


Μια τρίμηνη περίπου πορεία επαφών με την κοινωνία, που θα κορυφωθεί στις αρχές του 2014 με μια μεγάλη εκδήλωση σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας ξεκινά το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε «για την έξοδο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την κρίση».
Τη Δευτέρα, σε ευρεία σύσκεψη στελεχών του κινήματος δόθηκε το
«εναρκτήριο λάκτισμα», με τη θέσπιση του χρονοδιαγράμματος των ενεργειών. Σύμφωνα με αυτό, θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές στελεχών του κινήματος αρχικά με τους φορείς της πόλης (επιμελητήρια κ.λπ.). Σε ένα δεύτερο κύκλο, θα υπάρξουν συναντήσεις με κόμματα, φορείς, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών κ.α. για τη συνδιαμόρφωση ενός πλαισίου θέσεων. Σε ένα τρίτο στάδιο, θα υπάρξουν εκδηλώσεις ανά νομό, απαύγασμα των οποίων θα αποτελέσει η μεγάλη κεντρική εκδήλωση, που τοποθετείται το πρώτο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου του 2014. 
Στόχος, αυτό το συνδιαμορφωθέν πρόγραμμα να αποτελέσει τη Διακήρυξη Αρχών με την οποία μια μεγάλη, προοδευτική υπερκομματική παράταξη θα διεκδικήσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Στη συνάντηση της Δευτέρας έδωσαν το «παρών» και ενέγραψαν διάθεση συμμετοχής στο διάλογο πρόσωπα όπως ο πρώην ΥΜΑ-Θ Γιώργος Πασχαλίδης, οι δήμαρχοι Νεάπολης - Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ το γενικό συντονισμό από πλευράς ΠΑΣΟΚ έχει ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης. 

egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου