Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κόκκινο πανί για ΠΑΣΟΚ ο Στουρνάρας

«Δεν γίνεται πολιτική με διαρροές και δηλώσεις» υπογραμμίζουν συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφερόμενοι στις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης μέτρων.
Οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου σημειώνουν ότι οι τελικές

αποφάσεις λαμβάνονται από τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, έπειτα από σχετική ενημέρωση που γίνεται από τους υπουργούς.

Επιπλέον υπενθυμίζουν τις δηλώσεις τόσο του κ. Βενιζέλου όσο και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι νέα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από το δεύτερο κυβερνητικό κόμμα.

Θέτουν μάλιστα θέμα συντονισμού της κυβέρνησης, παραπέμποντας στο σημείο 42 της προγραμματικής συμφωνίας, το οποίο με σαφήνεια κάνει λόγο για ενδοκυβερνητικό συντονισμό και αλληλοενημέρωση και συνεργασία της πολιτικής ηγεσίας κάθε υπουργείου και των εισηγητών των κοινοβουλευτικών ομάδων των κυβερνητικών εταίρων.

Το θέμα έχει απασχολήσει τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, που χειρίζονται τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τα οποία εμφανίζονται αιφνιδιασμένα με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αφού μέχρι χθες, όπως τονίζουν, ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέμεναν σε ένα κοινό μέτωπο απέναντι στους δανειστές αναφορικά με τη λήψη επιπλέον μέτρων


politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου