Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κακλαμάνης για Στουρνάρα: Είναι προκλητικός και ανιστόρητος

«Προκλητικό και ανιστόρητο» χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής της ΝΔ,  Νικήτας Κακλαμάνης.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1  εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γ. Στουρνάρα με αφορμή τη χθεσινή του συνέντευξη στο Μega. 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πάντως επικρότησε  την
απόφαση της κυβέρνησης να μην υπολογίσει την τρόικα με αφορμή την χθεσινή πρώτη ημέρα συζήτησης για τον προϋπολογισμού χθες στη Βουλή. «Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ένας πολιτικός προϋπολογισμός. Εννοώ ότι μετά την κρίση, είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται ένας προϋπολογισμός γράφοντας “στα παλιά παπούτσια” την άποψη της τρόικας. Δεν πήραμε την άποψή της, δεν μας ενδιέφερε ως κυβέρνηση.Το Μάρτιο ή τον Απρίλιο ούτε σε νέο μνημόνιο θα πάμε ούτε θα ζητήσουμε επιπλέον δανεισμό», σημείωσε με έμφαση
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε  ότι «ήρθε χθες ένας υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ήταν προκλητικός απέναντι στην κοινωνία, ήταν απίστευτα ανιστόρητος στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει. Προφανώς δεν έχει καταλάβει τι γίνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση».

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου