Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ξέσπασμα Φαναρά για τις… δημοσκοπήσεις πρεσβειών

Τις τελευταίες ημέρες, στα social media αλλά και σε διάφορα περιθωριακά blogs, αναφέρονται... «πληροφορίες» που θέλουν να έχουν διαρρεύσει διάφορες μυστικές δημοσκοπήσεις από... πρεσβείες.Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο είναι δεύτερο κόμμα, αλλά εμφανίζει συνεχώς ανοδικές τάσεις. Οι «mainstream» δημοσκόποι, πάντως
-τουλάχιστον όσοι έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα του Neo- διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι τέτοιες μετρήσεις δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια τους.
Ένας εξ αυτών, ο διευθύνων σύμβουλος  της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς δεν κρατήθηκε και δημοσιοποίησε, μέσω facebook, τις διαμαρτυρίες του για τα σχετικά δημοσιεύματα -και, μάλιστα, με σκωπτικό τρόπο. «Εντάξει έχετε το δικαίωμα να θέλετε να είναι η Χ.Α. δεύτερο κόμμα. Επίσης έχετε το δικαίωμα να πιστεύετε ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις που κάνουν κάτι “εξωχώριοι” δημοσκόποι για κάτι πρεσβείες που μετά τις διαρρέουν στους ιθαγενείς και εσείς ξέρετε ότι έτσι έχουν τα θέματα. Και επίσης ότι οι “εγχώριοι” δημοσκόποι έτσι άσχετοι και υπηρέτες τους συστήματος που είναι, τα κρύβουν όλα αυτά. Όμως σκεφτήκατε ότι μπορεί μετά η Χ.Α. να μη σας αφήνει να μαστουριάζετε τόσο πολύ;», διερωτήθηκε, αποσπώντας τα θετικά σχόλια διαδικτυακών του «φίλων».

matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου