Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Συνδιάσκεψη της Ελιάς 8-9 Μαρτίου στο ΣΕΦ

Με ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ανοίξουν οι εργασίες της Συνδιάσκεψης της Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου στο ΣΕΦ και θα κλείσουν με την ομιλία του υποψηφίου Πρόεδρου των Σοσιαλδημοκρατών για την Κομισιόν, Μάρτιν Σούλτς. Η πρόσκληση για την εκδήλωση έχει ως αποστολέα το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και απευθύνεται στις «δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας που συγκροτούν την
Κεντροαριστερά της Ευθύνης» καταγράφοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφορά από την προσπάθεια διαμόρφωσης Τρίτου Πόλου από την ΔΗΜΑΡ.
Την πρώτη ημέρα της Συνδιάσκεψης, το ερχόμενο Σάββατο στις 12:00 μ.μ.στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ, οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την παρουσίαση της πολιτικής διακήρυξης της Ελιάς καθώς και του λογοτύπου της Κίνησης.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με την παρουσίαση της διακήρυξης και του λογοτύπου της Ελιάς
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανοίξει τον κύκλο των ομιλιών και θα ακολουθήσουν ο Πρόεδρος Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος, για την Πρωτοβουλία των «58» θα μιλήσει ο Γιάννης Βούλγαρης, ο Επικεφαλής της «Δυναμικής Ελλάδας» Ηλίας Μόσιαλος και κατόπιν θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των κινήσεων: Παναγιώτης Βλάχος από την κίνηση «Μπροστά», ο Νίκος Διακουλάκης από την «Πρωτοβουλία Β», ο Γιάννης Τούντας από την «Πολιτεία 2012» και ο Γιάννης Ράπτης από τους «Νέους Μεταρρυθμιστές». Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές μεταξύ των ομιλητών θα υπάρξουν τοποθετήσεις από μέλη των κομμάτων, των πρωτοβουλιών και των κινήσεων από όλη την Ελλάδα, που εκπροσωπούν και εκφράζουν διάφορους κοινωνικούς χώρους της Κοινωνίας των Πολιτών, καθώς και τοποθετήσεις εκπροσώπων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.
Την δεύτερη μέρα των εργασιών θα συζητηθούν τα θέματα που αφορούν τις Ευρωεκλογές καθώς και τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές. Μετά την παρουσίαση της Διακήρυξης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις Ευρωεκλογές θα ακολουθήσουν ομιλίες επικεφαλής κομμάτων, πρωτοβουλιών, κινήσεων, Ευρωβουλευτών, υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων καθώς και Εκπροσώπων παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και οργανώσεων
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 19.00 με την ομιλία του Martin Schulz, υποψήφιου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής .

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου