Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

‘Κεντρική Μακεδονία Μπροστά’ : Με τη νεολαία για την ανάπτυξη της αυτοδιοίκησης και την Ευρώπη των περιφερειών

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο «City» το μεσημέρι του Σαββάτου, με πρωτοβουλία της περιφερειακής συμβούλου Δώρας Μπαλτατζίδου. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νάουσας με τη Δημοτική Ανανέωση και τον Τάσο Καραμπατζό παρουσίασε στελέχη της πρωτοβουλίας ‘Κεντρική Μακεδονία Μπροστά’. Μια ομάδα πολιτών που πιστεύει στην
περιφερειακή αυτοδιοίκηση και στην προοπτική ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα Βαλκάνια και το ευρωπαϊκό περιβάλλον. 
«Πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη των Περιφερειών του 21ου αιώνα», δήλωσε για την Κεντρική Μακεδονία ο Απόστολος Πάνας, ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της ομάδας.
«Χρειάζεται επιτέλους να δώσουμε όραμα και κυρίως ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν δημιουργικά στην τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική», τόνισε με τη σειρά της η Δώρα Μπαλτατζίδου.
Παρούσα στη συνάντηση και η διευθύντρια της εταιρίας AIDA marketing and business development Άιντα Νίκα, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ανανέωσης Αντώνης Καραγιαννίδης (δημοτική ενότητα Ειρηνούπολης) και Θωμάς Πέιος (Νάουσα).

Λαος έπεα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου