Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΒΕΛΛΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΛΛΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Είναι αλήθεια ότι η απομάκρυνση των πολιτών από την πολιτική και εν γένει από τα κοινά είναι δυστυχώς «επίτευγμα» των περισσοτέρων που περάσανε από διάφορες θέσεις του Δημόσιου Βίου τις τελευταίες δεκαετίες . Όμως είναι επίσης σίγουρο ότι όσο οι πολίτες θα απομακρύνονται από το κοινωνικό γίγνεσθαι και τα τεκταινόμενα του τόπου τους , τόσο τα προβλήματα της κοινωνίας θα διογκώνονται και θα εμφανίζονται δισεπίλυτα .
  Η  ενασχόληση των πολιτών με την πολιτική , με την πραγματική της  έννοια
, αυτήν δηλαδή που της είχαν αποδώσει οι αρχαίοι Έλληνες είναι δικαίωμα και κυρίως καθήκον και υποχρέωση όλων των μελών της κοινωνίας . Οι πεσιμιστικές και μηδενιστικές αντιλήψεις και η αποχή από την πολιτική οδηγούν ασφαλώς την κοινωνία σε τέλμα και συγχρόνως στην επικράτηση των φαύλων και εν πολλοίς των μη ικανών .
  Η  ανάληψη των ευθυνών από όλους τους πολίτες θα δώσει δύναμη και γνώση στον καθένα να επιβραβεύσει την ουσία και όχι την  βιτρίνα . Η άνοδος του βιοτικού μας επιπέδου μπορεί να επιτευχθεί εάν βελτιωθούμε εμείς οι ίδιοι. Ο σεβασμός και η αγάπη στον συνάνθρωπο μας και η αντιμετώπιση του φυσικού περιβάλλοντος με ευαισθησία θα πρέπει να αποτελούν αξίωμα για την κοινωνία .


  Πιστεύω ότι με Δήμαρχο την   Σόνια  είναι εφικτό να καταφέρουμε να επιλύσουμε αρκετά από τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας . Διαθέτει άλλωστε όλα τα εχέγγυα για τον σκοπό αυτό . Η προσφορά της έχει αναγνωρισθεί και από την θέση της στο πρώην Νομαρχιακό Συμβούλιο Κιλκίς και πολύ περισσότερο ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Αξιούπολης . Είναι απλοϊκή και προσιτή στους πολίτες κάτι που προδιαγράφει ότι η Διοίκηση του Δήμου θα έχει τουλάχιστον ανθρώπινο πρόσωπο . 

 ΠΑΙΟΝΙΑ   ΕΝ  ΔΡΑΣΕΙ   ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΒΕΛΛΙΝΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  στον  ΔΗΜΟ  ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΙΛΚΙΣ                        (Διακόνησε Κοινοτάρχης του Αγίου Πέτρου  Ν.ΚΙΛΚΙΣ κατά τα έτη 1990 έως 1998  και  είναι  απόφοιτος  της  ΠΑΝΤΕΙΟΥ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΑΘΗΝΩΝ )
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου