Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Βενιζέλος: «Θα πάω στον Πρόεδρο Δευτέρα ή Τετάρτη»

Να ψηφίσουν εν γνώσει των ιστορικών συνεπειών της ψήφου τους «ώστε η χώρα το βράδυ της Κυριακής να μην μπει σε μια περιδίνηση και σε μια αμφισβήτηση», κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικά μέσα (ΝΕΡΙΤ, ΕΧΤRA, Blue Sky ), τόνισε ότι η ψήφος στην Ελιά δεν είναι θέμα πολιτικής
επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ, αλλά της χώρας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα, εκτιμώντας οτι «θα είναι μια καλή μέρα η Δευτέρα».
Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως όποιοι πιστεύουν ότι εάν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν το 2009, κάνουν ένα τραγικό λάθος, διότι αν η χώρα οδηγηθεί στην καταστροφή και χάσουμε την προσπάθεια που κάναμε επί 4,5 χρόνια, η δευτέρα πλάνη θα είναι χείρων της πρώτης».
Ερωτηθείς εάν θα πάει τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι εάν δεν πάει τη Δευτέρα, θα πάει την Τετάρτη, γιατί μπορεί να χρειαστεί να πάει στις Βρυξέλλες, λόγω του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ανέφερε ότι θα του πει πως «πρέπει να πάρουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες που να ενώνουν το έθνος», προσθέτοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να διχάσουν το έθνος σε λάθος βάση ξεπερασμένη, μνημόνιο-αντιμνημόνιο και δημιουργούν συνθήκες συμβολικού εμφυλίου πολέμου, λεκτικής βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου