Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Επίθεση Πάνου Σκουρλέτη για τη συζήτηση περί νομίσματος

«Το θέμα του νομίσματος δεν είναι ούτε στις προθέσεις μας ούτε στις προγραμματικές μας θέσεις και τις διακηρύξεις μας και πρόσθεσε, θα μας πείτε ψεύτες αν δεν βάλουμε ως προαπαιτούμενο στο τραπέζι το θέμα της κατάργησης του μνημονίου και το θέμα της αποκοπής του χρέους».
Τα παραπάνω δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης,
μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτώμενος αν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ναι στο ευρώ «whatever it takes».
Σημείωσε δε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον κόσμο της εργασίας και να είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις του, με ό,τι χρειαστεί.

Αν όμως αυτή η φράση έχει την έννοια του πάση θυσία, αυτή η αντίληψη είναι ξένη με εμάς, αν σημαίνει απολύσεις, κλείσιμο νοσοκομείων και άλλα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα 50 χρόνια της επιμήκυνσης σημαίνει ότι θα μείνει πάνω στη χώρα ο ογκόλιθος του χρέους για να επιβάλλονται άλλες πολιτικές», τόνισε επίσης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να απαντήσει πώς θα πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ την αποκοπή του χρέους και την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Το θέμα της τακτικής ας το αφήσουμε στους διαπραγματευτές, όποια πράγματα κι αν έχεις στο μυαλό σου είναι ανόητο να τα πεις, πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι ποτέ ο Γιάννης Δραγασάκης δε μίλησε για δημοψήφισμα σε σχέση με το ευρώ. Ούτε καν για δημοψήφισμα δε μίλησε, συμπλήρωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου