Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Λαλιώτης: Δεν πήγα μυστικό Σαββατοκύριακο με τον Παπανδρέου στο Σούνιο

Για «μυθεύματα» μίλησε ο Κώστας Λαλιώτης, διαψεύδοντας δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο πέρασε ένα μυστικό weekend με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πολυτελές ξενοδοχείο Cape Sounio,συζητώντας την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ.
Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το
"αποκλειστικό" δημοσίευμα της εφημερίδας «δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» για να προσθέσει: «Όλες οι αναφορές και οι περιγραφές του δημοσιεύματος, για το δήθεν «Μυστικό γουικέντ ΓΑΠ – Λαλιώτη» που δεν έγινε ποτέ, αποτελούν μυθεύματα και σενάρια ευφάνταστων συντακτών. Ως καλόπιστος θέλω να πιστεύω ότι και αυτοί είναι θύματα παραπληροφόρησης».
Τι λέει το δημοσίευμα
Στο σημερινό του φύλλο, ο Ελεύθερος Τύπος υποστηρίζει ότι ο Κ. Λαλιώτης και ο Γ. Παπανδρέου πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο πολυτελές ξενοδοχείο Cape Sounio, που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη.
Μάλιστα τονίζει ότι η προσωπική ασφάλεια του πρώην Πρωθυπουργού φρόντιζε να μην υπάρξουν φωτογραφίες των δύο ανδρών, απομακρύνοντας τυχόν... υπόπτους.
Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει ακόμη πως «η φθινοπωρινή αυτή συνάντηση έρχεται να διαψεύσει όσους λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Λαλιώτης έχουν απομακρυνθεί. Και να ενισχύσει όσους υποστηρίζουν ότι ο πρώην γραμματέας είναι ο αρχιτέκτονας της υπόγειας συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με ορίζοντα τη μετεκλογική περίοδο και την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας».
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου