Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Σε μίνι ανασχηματισμό προχωράει ο Α. Σαμαράς

Μίνι ανασχηματισμό προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στην επετειακή ομιλία του για τα 40 χρόνια της ίδρυσης της ΝΔ.
Ο Αντώνης Σαμαράς σήμανε «συναγερμό» στο υπουργικό συμβούλιο λέγοντας πως «ο λαός είναι πολύ αυστηρός με ορισμένους υπουργούς που αντί να στηρίζουν την εθνική
προσπάθεια, παίζουν και προσωπικά παιχνίδια» επισημαίνοντας πως οι ίδιοι αντί να σπεύσουν να διορθωθούν τα όποια λάθη τους, καμιά φορά σπεύδουν να διαφημίζουν την προσωπική τους διαφωνία.
Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τις ομαδικές απολύσεις είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό καθώς στην τρίτη κυβέρνηση Σαμαρά που διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό σε αρκετά κρίσιμα υπουργεία υπάρχουν «αταίριαστα υπουργικά δίδυμα" όπου με τις προσωπικές τους αντιμαχίες παρακωλύουν το κυβερνητικό πρόγραμμα.
Η αντικατάσταση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει το δρόμο για αντικατάσταση κι άλλων μελών του υπουργικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» θα αντικατασταθούν τουλάχιστον δυο μέλη της κυβέρνησης – όπου οι επιδόσεις του έχουν κριθεί εξαιρετικά χαμηλές- όμως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψήφο εμπιστοσύνης.

 Ρεπορταζ  paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου