Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Aλλαγή Σαμαρά-Βενιζέλου προτείνει ο Ραγκούσης-Πάει στον Λυκούδη με Διαμαντοπούλου

Με ανάρτηση στο Facebook, ο πρώην υπουργός ζητά από τις Κ.Ο. των δυο κομμάτων να αλλάξουν τους επικεφαλής της κυβέρνησης ενώ μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου πηγαίνουν στους "Μεταρρυθμιστές" του Λυκούδη το Σάββατο 

Λίγο μετά το τέλος της συνάντησης του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Βαγγέλη Βενιζέλο, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να αλλάξουν άμεσα Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο χωρίς όμως να κάνει λόγο για εκλογές.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
Ο Β.Βενιζέλος μετά την συνάντησή του με τον Α.Σαμαρά δήλωσε “Πιθανή η παράταση του Μνημονίου”
Ρωτώ : ποια χώρα, ποια δημοκρατία και ποιο Κοινοβούλιο που θέλει να αυτοπροστατευτεί από την επέλαση του λαϊκισμού δεν θα άλλαζε τώρα έναν, πλέον τεκμηριωμένα, αποτυχημένο Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο;

ragkousis
Ο κ. Ραγκούσης έχει δηλώσει έτοιμος να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, μετά την δημοσίευση της επιστολής του πρώην Πρωθυπουργού.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο, ο Γιάννης Ραγκούσης θα μιλήσει στην πανελλαδική συνάντηση της “πρωτοβουλίας” των Μεταρρυθμιστών της οποίας ηγείται ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης.
Στην ίδια εκδήλωση, που θα λάβει μέρος στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 984» στο Γκάζι έχει προσκληθεί και η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, ωστόσο δεν το έχει επιβεβαιώσει.

7imeres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου