Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πάει Θεσσαλονίκη και Βέροια με βαν

Τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια θα επισκεφτεί το ερχόμενο Σάββατο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα, η περιοδεία του θα γίνει με ένα βαν, στα χρώματα του Ποταμιού. Το βαν, όπως αναφέρουν από το Ποτάμι, είναι δωρεά του Σπύρου Σκιαδόπουλου, μέλους της Επιτροπής Διαλόγου και θα
κάνει την «παρθενική του διαδρομή» στους Αμπελόκηπους, τη Θέρμη, το Ωραιόκαστρο, την «πρώην λίμνη» του Αγίου Βασιλείου, το Λαγκαδά.
Θα μεταφέρει υλικό του Ποταμιού κι εθελοντές και θα σταματά σε διάφορα σημεία προκειμένου να γίνουν επισκέψεις και συνομιλίες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, από το πρωί έως το απόγευμα του Σαββάτου θα κινείται με το βαν, γνωρίζοντας την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και τις ομορφιές του νομού αλλά και συζητώντας για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους.
Το βράδυ, η διαδρομή θα καταλήξει στη Βέροια. Το πρωί της Κυριακής, στις 11, στον πολυχώρο «Ελιά», ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντήσει εθελοντές και φίλους του Ποταμιού από την περιοχή και θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους καθώς επίσης και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου