Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ντόρα Μπακογιάννη:Οι ευρωπαίοι παίζουν παιχνίδια για να κάψουν τον Τσίπρα

Παιχνίδι των ευρωπαίων για να κάψουν τον Τσίπρα με ορατό κίνδυνο να γίνει η χώρα «σκιάχτρο» διαβλέπει η Ντόρα Μπακογιάννη και καλεί εκ νέου τον Σαμαρά να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης      
« Ηρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν
είναι δύσκολη η εξίσωση της συνεννόησης , δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε να ταυτιστούμε ή να συμπέσουμε Χρειάζεται όμως να αποκτήσουμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα και τα μεγάλα θέματα...» δηλώνει η Ντ. Μπακογιάννη και προσθέτει « Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να τορπιλίσει τη συνεννόηση ας επωμιστεί και το κόστος». 
Σε συνεντευξή της στην Καθημερινή η πρώην υπουργός Εξωτερικών χρησιμοποιεί εξαιρετικά σκληρή γλώσσα κατά των εταίρων  και αφήνοντας ευθαρσώς να εννοηθεί πως στην πλάτη του ελληνικού λαού παίζονται πολιτικά παιχνίδια.   
« Αν για οποιονδήποτε λόγο οι Ευρωπαίοι έχουν αποφασίσει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους σκοπιμότητες ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί καίγοντας τον Τσίπρα και μετατρέποντας τη χώρα σε σκιάχτρο για να αποδυναμώσουν τα λαϊκιστικά ακραία κόμματα που σήμερα ταλανίζουν την Ευρώπη  τότε πρέπει να μας το πούν»        
Τέλος η κ. Μπακογιάννη αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας λέγοντας : με τόσα μέτωπα ανοικτά οποιάδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.
Ωστόσο χαρακτηρίζει ενδιαφέρουσα την πρόταση Σταθάκη η οποία όπως είπε θα μπορούσε να αποτέλεσε βάση συζήτησης εφόσον όλοι συμφωνήσουν πως προέχει η σταθερότητα και η προοπτική της χώρας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου