Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Στη Χαλκιδική- Ημερίδα για τις προοπτικές τις Κεντροαριστεράς

- Ημερίδα για τις προοπτικές τις Κεντροαριστεράς
Το άνοιγμα στην κεντροαριστερή Δημοκρατική Παράταξη και οι εξελίξεις στο χώρο της αποτέλεσε τον κεντρικό άξονα της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής
στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Προποντίδας με θέμα «Οι προοπτικές της Κεντροαριστεράς και της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης – Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο».
panas ekd4
Πάνω από 100 άτομα παρακολούθησαν την ημερίδα, στην οποία μίλησαν το μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Πιερρακάκης, το μέλος Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Δημοκρατικής Παράταξης Γιώργος Πασχαλίδης και μέλος Εθνικής Επιτροπής Συνεδρίου εκπρόσωπος Νέων Μεταρρυθμιστών Απόστολος Πάνας

Οι γενικότερες εξελίξεις αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης, με τον Κ. Πιερρακάκη να αναλύει τις δυνατότητες ανανέωσης του χώρου μέσα σε ένα πλαίσιο ενότητας, ενώ ο Γ. Πασχαλίδης αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προοπτική και εν γένει στην οικονομική κατάσταση. Ο Απ. Πάνας από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο προγραμματικό πλαίσιο που πρέπει να υπάρχει για τη συμπόρευση του παλιού και του καινούργιου, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που παίζει η προσέγγιση των νέων, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το καινούργιο δεν γεννιέται από τη φάτνη του παλιού».
panas ekd3
Παρ’ ότι η ημερίδα είχε προγραμματιστεί πριν την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, συνέπεσε σε μία περίοδο που έχει ξεκινήσει η συζήτηση για βουλευτικές εκλογές, ενώ μιλώντας στο halkidikifocus ο Απ. Πάνας μετά το τέλος της εκδήλωσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος.

 halkidikifocus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου