Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μοίρασε τις αρμοδιότητες του Κ. Ζέρβα ο Μπουτάρης

Τις αρμοδιότητες του Κωνσταντίνου Ζέρβα, μοίρασε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά την παραίτηση του πρώην αντιδημάρχου από την θέση του.
Οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε κόντρα με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων του δήμου και την αλλαγή στάσης του δημάρχου που δεν
άφησε ασχολίαστη ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιάννης Μπουτάρης, να ζητήσει την παραίτηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα την προηγούμενη Τρίτη και να έρθει η ολική ρήξη στις σχέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια  για δράσεις που αφορούν την Κινητοποίηση των Πολιτών ο Γιάννης Μπουτάρης, όρισε ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο την Μαγδαληνή Λιάκου.
Για τη λειτουργία των Δημοτικών Κοινοτήτων, ορίστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Νίκος Φωτίου,  ενώ για τα θέματα αθλητισμού ορίστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Μπαρμπουνάκης Αλέξανδρος - Αθανάσιος.
Οι αρμοδιότητες του αθλητισμού μεταβιβάστηκαν στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Έλλη Χρυσίδου.
Τέλος όπως προκύπτει από τα αναρτηθέντα στοιχεία στην Διαύγεια, ο Εντεταλμένος σύμβουλος για τις δράσεις που αφορούν την κυκλοφορία στην πόλη, Γιώργος Δημαρέλος ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκη.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου