Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η Κωνσταντοπούλου «ξαναχτυπά»: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θα βαπτίσουν το κρέας ψάρι

Νέες δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν νέους πονοκεφάλους στο Μέγαρο Μαξίμου έρχονται από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Unfollow εξηγεί γιατί είπε «όχι» στο να έλθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι απόψεις της περί της Χρυσής Αυγής,  η Πρόεδρος της Βουλής επανέρχεται χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία που επιτεύχθει στο Eurogroup ως «συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων» και επισημαίνει ότι «η Βουλή δεν ψηφίζει ούτε επιστολές ούτε ανακοινωθέντα».
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της συνέντευξης της, επαναλαμβάνει τη φράση που χρησιμοποίησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι», ενώ προειδοποιεί ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ».
«Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος» σημειώνει η κα Κωνσταντοπούλου και συνεχίζει λέγοντας «Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαπτίσουν το κρέας ψάρι (σσ επαναφέροντας τη φράση Γλέζου) και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου