Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ο Κουτσούμπας έβαλε στη θέση της την Ζωή: Αφήστε τα σχόλια, κάποιοι τα ανέχονται, εμείς όχι

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να εκνευρίσει και τον γ.γ. του ΚΚΕ, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να της απαντάει «πολλά σχόλια ακούμε. Κάποιοι τα ανέχονται, εμείς όχι. Μην το ξανακάνετε αυτό».
Μιλώντας στη Βουλή ο κ.Κουτσούμπας και αναφερόμενος
στις δηλώσεις Βαρουφάκη από τις Βρυξέλλες είπε ότι «και η κοροϊδία έχει και τα όριά της. Μόλις προ ολίγου υπουργός σας είπε ότι αν αλλάξει έστω κατά τι η πρόταση των δανειστών, η κυβέρνηση θα αλλάξει θέση και θα ζητήσει να υπερψηφιστεί. Ισχύει το «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα». Τα ήξεις αφήξεις 5 μηνών μας οδηγούν πάλι στην λαϊκή εντολή». Σημείωσε πάντως ότι είναι θετικό να υπάρχει εμπλοκή του λαού όμως αναρωτήθηκε «ποιος Έλληνας νοιώθει έτσι; Νοιώθουν ότι εξαπατήθηκαν και τους βάζουν ψεύτικα εκβιαστικά διλήμματα».
 Η Πρόεδρος της Βουλής θεώρησε σωστό να παρέμβει ακόμα μια φορά θεωρώντας ότι ο κ. Κουτσούμπας επιχειρεί να αλλάξει το ερώτημα του δημοψηφίσματος! Το σχόλιό της προκάλεσε την δυσφορία του κ. Κουτσούμπα . «Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην το ξανακάνετε αυτό. Πολλά σχόλια ακούμε. Κάποιοι τα ανέχονται, εμείς όχι. Μην το ξανακάνετε αυτό» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ και της επισήμανε ότι ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η συμφωνία και η στάση της κυβέρνησης στο δημοψήφισμα.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου