Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Eλλη Στάη: Ευθύνη του πρωθυπουργού να μάθουμε όλη την αλήθεια

Το θέμα ξεφεύγει κατά πολύ από τη γελοιότητα που έτσι κι αλλιώς εμπεριέχει. Μιλάω για τα σχέδια Βαρουφάκη και κάποιων άλλων που όλο αυτό το διάστημα, μετά (αλλά όπως φαίνεται και πριν από τις εκλογές ) εκπονούσαν για να μας «σώσουν» από τη βάσανο της Ευρώπης, του ευρώ και ίσως του εαυτού μας...

Εχουμε κυβέρνηση που είχε (ή έχει ακόμα;) στελέχη χάκερς, καταληψίες και αλλά σχετικά παράνομα χαρακτηριστικά 
Αυτά όλα που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, πέρα από το τρομακτικό του πράγματος που αποδεικνύει ότι έχουμε κυβέρνηση που είχε (ή έχει ακόμα;) στελέχη χάκερς, καταληψίες και αλλά σχετικά παράνομα χαρακτηριστικά, αποσαφηνίζει και την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν αυτές οι αποκαλύψεις.
Και απ' όσο μπορούμε να καταλάβουμε υπάρχουν πολλά ακόμα να μάθουμε. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ήταν δύο οι πλατφόρμες επεξεργασίας σχεδίων για δραπέτευση από το ευρώ. Η πλατφόρμα Βάρουφακη και η αριστερή πλατφόρμα Λαφαζανη. Συνεργάζονταν; Υπήρχε αλληλοενημερωση; Δρούσαν αυτόνομα; Υπήρχε κι άλλη πλατφόρμα ευφάνταστων σχεδίων; Νομοτελειακά δεν θα αργήσουμε να τα μάθουμε. 
Και ο πρώτος που θα τα αποκαλύψει είναι ο αστείρευτος Γιάνης Βαρουφακης, ο οποίος δεν έχει αναστολές και προφανώς έχει χαρτιά και ντοκουμέντα. Και προφανώς κατέγραφε τα πάντα και τους πάντες. Εδώ επιχείρηση hacking σε όλη τη χώρα διοργάνωνε, τους συντρόφους συνομιλητές του δεν θα κρατάει στο χέρι;
Ο πρώτος που θα τα αποκαλύψει είναι ο αστείρευτος Γιάνης Βαρουφακης, ο οποίος δεν έχει αναστολές και προφανώς έχει χαρτιά και ντοκουμέντα.
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, μια κίνηση μόνο πρέπει να γίνει. Να βγει επίσημα ο πρωθυπουργός να καταγγείλει τον μέχρι χτες κολλητό συνεργάτη του και να οδηγήσει ο ίδιος την υπόθεση του hacking και όλων των άλλων σχεδίων στη Δικαιοσύνη.
Με τυμπανοκρουσίες μάλιστα, όχι με χλιαρές τοποθετήσεις και μισόλογα. Να ζητήσει ο ίδιος να μάθει ποιοι άλλοι γνώριζαν όλο αυτό το παράνομο άθλιο αλισβερίσι που επεξεργάζονταν κάποια κυβερνητικά του στελέχη εις βάρος της χώρας μας.
Είναι τόσο αδιανόητα αυτά που αποκαλύπτονται, ώστε όλα τα αλλά είναι ύποπτη σιωπή. Όλα αυτά που μαθαίνουμε είναι ο πραγματικός σχεδιασμός κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας εκ των έσω. Γιατί αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός με δυνατή φωνή δεν τους οδηγήσει όλους αυτούς στη Δικαιοσύνη, ώστε να τα μάθουμε όλοι, όλα, τότε δεν θα μιλάμε για τη Σιωπή των αμνών, αλλά για τη Σιωπή των Λύκων, και ο νοών νοείτω...
ΥΓ: Αν αυτό δεν το κάνει άμεσα ο πρωθυπουργός, ας το κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η συναίνεση για τη σωτηρία της χώρας δεν ακυρώνει την ανάγκη για αποκάλυψη των συνωμοσιών.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου