Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ντ. Μπακογιάννη: Σοβαρή η λύση Μεϊμαράκη

Την εκτίμηση ότι αν ο Αντώνης Σαμαράς είχε παραιτηθεί αμέσως μετά τις εκλογές η ΝΔ θα είχε σήμερα τελειώσει το θέμα της ηγεσίας εξέφρασε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνοντας ότι η λύση Μεϊμαράκη είναι σοβαρή και σεβαστή από όλους μέσα στο κόμμα.
«Δεν το έκανε όμως και το έκανε μέσα στο καλοκαίρι μετά το δημοψήφισμα
και την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Θα ήταν άτοπο και σχετικώς αδύνατο να προχωρήσουμε σε εκλογή από τη βάση προέδρου της ΝΔ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μήνα», συνέχισε η βουλευτής της ΝΔ.

Από την άλλη, σημείωσε, «το ενδεχόμενο των εκλογών καθιστά αναγκαία τη λύση η οποία είναι μια λύση σοβαρή, είναι μια λύση πολυσυλλεκτική, είναι μια λύση την οποία όλοι σεβόμαστε το οποίο μη νομίζετε ότι είναι και εύκολο πράγμα μέσα σε ένα κόμμα σαν τη ΝΔ».
«Ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, εάν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές θα είναι πρωθυπουργός, εάν η ΝΔ δεν κερδίσει τις εκλογές θα ανοίξουν οι διαδικασίες», τόνισε.
Ερωτώμενη για το εάν θα είναι παρούσα στις εξελίξεις απάντησε θετικά επισημαίνοντας ωστόσο ότι «όλα τα πράγματα είναι σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί».
«Δεν είναι προσωπικό το παιχνίδι του καθενός στη φάση αυτή. Αυτή τη στιγμή η χώρα βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση που οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία πρέπει να κάνει στην μπάντα μπροστά στο συλλογικό συμφέρον», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου