Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : «Η κυβέρνηση ροκάνισε το χρόνο και έστειλε το λογαριασμό στον ελληνικό λαό»

«Επί έξι μήνες η κυβέρνηση ροκάνιζε το χρόνο και έστειλε το λογαριασμό στον ελληνικό λαό». Με αυτή τη φράση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος άρχισε την ομιλία του στη Βουλή.
Ο ίδιος συνεχίζοντας τόνισε ότι «η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Κωνσταντοπούλου δίνει τη δυνατότητα αποπροσανατολισμού του κόσμου. Πλέον δεν μιλάμε για το μνημόνιο ή τα νέα μέτρα αλλά για την κα
Κωνσταντοπούλου». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με αιχμηρή διάθεση έστρεψε τα πυρά του στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ χαρούμενος που ψηφίζεται αυτή η συμφωνία. Γιατί ο κ. Τσακνής δεν κάνει μία συναυλία έξω από την ΕΡΤ, που είναι και σύμβολο της αντίστασης του μνημονίου;».
Επίσης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και αφορά στη διακοπή ψήφισης των μέτρων της νέας δανειακής σύμβασης εξηγώντας ότι ο σοβαρότερος λόγος είναι ότι τα μέτρα σε ποσοστό 95% περιλαμβάνουν επιβολή φόρων και μόλις ένα 5% αφορά στη μείωση των δημοσίων δαπανών. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είχε την ελπίδα αλλαγής των πραγμάτων και κατά συνέπεια του μίγματος του νέου μνημονίου. «Δυστυχώς όμως δεν έγινε πράξη. Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας θα στραφεί απέναντι στην Ευρώπη» κατέληξε στην ομιλία του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου