Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μιχάλης Τζελέπης : Η καταστολή κύριο μέσο της κυβέρνησης ενάντια στους αγρότες

Βολές κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μιχάλης Τζελέπης.
«Η καταστολή έχει αρχίσει να νομιμοποιείται και να μετατρέπεται ως κυρίαρχο μέσο της κυβέρνησης ενάντια σε κάθε διαμαρτυρόμενη,
κοινωνική ομάδα», ανέφερε ο κ. Τζελέπης , συμπληρώνοντας ότι τα χθεσινά επεισόδια διαψεύδουν τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ότι η κυβέρνηση «δεν θα πάρει μέτρα καταστολής».
Ο κ. Τζελέπης άσκησε δριμεία κριτική και στις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού, Β. Αποστόλου, κατηγορώντας τον ότι «έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας». «Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελου Αποστόλου ότι οι χθεσινές διαμαρτυρίες των αγροτών έξω από την έκθεση της Agrotica είναι ταυτισμένες και υποκινούμενες από προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς και της ακροδεξιάς είναι απαξιωτικές για τους αγρότες και ειδικά τους νέους- είναι κοντόφθαλμη και άκρως επικίνδυνη τακτική. Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν δυστυχώς ότι ο υπουργός έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, βρίσκεται σε αμηχανία και δεν μπορεί να συνθέσει και να συνεργαστεί πια με τους παραγωγικούς κλάδους, τους οποίους εκπροσωπεί», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου