Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «βεβαιώνουν» ότι στηρίζουν την κυβέρνηση

Σήμα στο Μέγαρο Μαξίμου ότι παρά τις ασφυκτικές πιέσεις έως και επιθέσεις που δέχονται από τους ψηφοφόρους τους στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική έδωσαν από το βήμα της Βουλής οι βουλευτές Ηγουμενίδης και Παπαδόπουλος.  
« Η κυβερνητική πλειοψηφία, η κυβέρνηση στην οποία
βασικός κορμός είναι η Αριστερά ούτε κινδύνεψε, ούτε κινδυνεύει, ούτε πρόκειται να κινδυνέψει από εμένα» διαβεβαίωσε ο Νίκος Ηγουμενίδης και ξεκαθάρισε ότι ούτε εκβιάζεται ούτε υποκύπτει σε πιέσεις. 
«Εκείνοι που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης απευθύνονται σε λάθος άτομο» υπογράμμισε.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στο νομό Ηρακλείου είχε δεχθεί φραστική επίθεση από αγρότες κατά την διάρκεια συνέντευξης του σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι τέτοιες ενέργειες «δυσφημούν τους αγώνες και στρέφονται ενάντια στο κίνημα», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για «το κύμα συμπαράστασης του οποίου είναι αποδέκτης».
Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Θανάση Παπαδόπουλου ο οποίος και αυτός είχε υποστεί την μήνιν αγροτών.
«Νομίζουν ότι μπορούν να μας τρομάξουν για το πώς θα εκφράσουμε τη βούληση μας» είπε και πρόσθεσε «ακούμε την συνείδηση μας, έχουμε επίγνωση των διλημμάτων».
Συνέδεσε δε την στάση του με το προσφυγικό τονίζοντας ότι «αν το καλοκαίρι μερικοί από εμάς είχαν κάποιους ενδοιασμούς για τις επιλογές μας, τώρα με τη έκρηξη στο προσφυγικό κατανοούμε ότι αυτό που κάνουμε ήταν σωστή επιλογή γιατί υπάρχει η πρώτη κυβέρνηση που κάνει το προσφυγικό ευρωπαικό πρόβλημα, αποφασίζει με βάση τον ανθρωπισμό και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου