Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Απόρρητο έγγραφο προειδοποιεί για νέες επιθέσεις στην Τουρκία

aporrito-eggrafo-proeidopoiei-gia-nees-epitheseis-stin-tourkiaΓια το ενδεχόμενο νέων επιθέσεων από το Ισλαμικό Κράτος σε συγκεκριμένους στόχους τόσο στην Άγκυρα όσο και στηνΚωνσταντινούπολη προειδοποιεί ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας,
όπως αναφέρει ο τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt.
Όπως αναφέρει σε αναρτήσεις του στο twitter ο τούρκος δημοσιογράφος, σύμφωνα με απόρρητο στρατιωτικό έγγραφο που διέρρευσε και δημοσιεύθηκε στα social media, ως πιθανοί στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων θεωρούνται προτεστατνικές εκκλησίες στην Άγκυρα. Ειδικότερα η εκκλησία Batikent, η Εκκλησία του Μεσσία και η Διεθνής Προτεσταντική Εκκλησία αναφέρονται ως στόχοι στην Άγκυρα. Αναφορικά με την Κωνσταντινούπολη, η προειδοποίηση αφορά γενικώς συγκεκριμένες περιοχές αλλά και ειδικώς ορισμένα εστιατόρια και μπαρ.  
Δείτε το έγγραφο: 


Πάντως το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε παρατηρηθεί ενίσχυση της φρουράς σε εκκλησίες διαφόρων πόλεων, όπως στον καθολικό ναό του Αγίου Αντωνίου στη Μεγάλη Οδό του Πέραν, ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της Κωνσταντινούπολης, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του πρακτορείο Reuters. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου