Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Γεννηματά: Τους πιάσαμε στα πράσα με τις offshore

Από το ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη, όπου περιόδευσε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα των ημερών με τις offshore.
«Πιάσαμε στα πράσα την κυβέρνηση να προσπαθεί να προστατεύσει αυτούς που κάνουν business  με offshore».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τόνισε ότι σήμερα, πρώτη ήμερα εφαρμογής των πολύ σκληρών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «είναι ντροπή να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας ότι  στηρίζει τους αδύναμους την ώρα που τους εξοντώνει».
Υπενθύμισε δε την περικοπή του ΕΚΑΣ, την μείωση του αφορολόγητου, τους έμμεσους φόρους, την αύξηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση των συντάξεων, την αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα και στη περίθαλψη και την απαξίωση των δομών υγείας και πρόνοιας.
«Τέρμα τα ψέματα, οι ίδιες οι πράξεις τους βάζουν τέλος στη προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού» δήλωσε η Φ. Γεννηματά. Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχει όμως ελπίδα, δεν χάθηκε πίσω από τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, αυτή την ελπίδα στηρίζουμε με δουλειά, με σχέδιο».
Κατέληξε δε λέγοντας: «Τέρμα ο διχασμός, γιατί αυτός αυξάνει μόνο τους απελπισμένους και εμείς θέλουμε προοπτική για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τους πιο αδύναμους και τη νέα γενιά».

1 σχόλιο: