Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Παίρνει Μίκου και Τιάμ ο ΠΑΟΚ - Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζάιρο

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης φαίνεται πως οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Έναν σέντερ φορ και έναν ακραίο επιθετικό.Ο Βενεζουελάνος Μίκου της Ράγιο
Βαγιεκάνο και ο Σενεγαλέζος Τιάμ της Γιουβέντους είναι οι «εκλεκτοί» που όπως όλα δείχνουν θα φορέσουν τα ασπρόμαυρα, καθώς οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία με τους ίδιους και τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

Η περίπτωση του Άλβαρο Βάσκεθ απομακρύνθηκε καθώς υπήρχε διαφορά στο οικονομικό με την πλευρά του Ισπανού επιθετικού, παρότι ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τη Χετάφε για την αγορά του. Έτσι, ο Μίχελ προχώρησε τις υποθέσεις του Μίκου και του Σενεγαλέζου Τιάμ.
Οι δύο μεταγραφές (ο Τιάμ με τη μορφή δανεισμού) αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα, ίσως και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Η απόκτηση δύο παικτών για την επίθεση του ΠΑΟΚ, ενός καθαρόαιμου φορ και ενός εξτρέμ, σχετίζεται και με το γεγονός πως ο Ζάιρο κατά πάσα πιθανότητα θα μετακομίσει στα Γιάννινα για να αγωνιστεί στον ΠΑΣ ως δανεικός για έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου