Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Φ. Γεννηματά: Η κεντροαριστερά χρειάζεται μπέσα και πίστη στο εγχείρημα

«Η κεντροαριστερά χρειάζεται μπέσα και πίστη στο εγχείρημα, εδώ τελειώνει αυτή η κατάσταση, προχωράμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Δώσαμε χρόνο στο Ποτάμι να αποφασίσει που ανήκει, αν ανήκει στην κεντροαριστερά ή έχει άλλες επιδιώξεις και φαίνεται πως η ηγεσία του
δε θέλει» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον Real FM.
Η κα Γεννηματά επισήμανε, πως πήρε η ίδια προ καιρού την πρωτοβουλία για συνένωση των όμορων χώρων καθώς «στην κοινωνία υπάρχει δίψα και προσδοκία να ξαναγεννηθεί αυτή η παράταξη και περιμένουν έργο χειροπιαστό».
«Είναι φανερό ότι πίσω από τις καθυστερήσεις υπάρχουν σκοπιμότητες, κάπου αλλού θέλουν να πάνε. Είναι προφανές ότι κατευθύνονται να γίνουν συμπλήρωμα. Εμείς δε θέλουμε να γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ» συμπλήρωσε.
Αναφορικά με το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που του ζητηθεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, διευκρίνισε πως: «τα δύο πρώτα κόμματα των επόμενων εκλογών πρέπει να συνεργαστούν.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρέπει να δημιουργήσουν μια ισχυρή κυβέρνηση. Σε μια τέτοια κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ θα βάλει πλάτη… ανίσχυρες κυβερνήσεις με ένα μικρό συμπλήρωμα ως δεκανίκι έχει αποδειχθεί ότι δεν λειτουργούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου