Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Το ακριβότερο λάδι στον κόσμο είναι ελληνικό

Το ακριβότερο λάδι στον κόσμο είναι ελληνικό - ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑΗ περιοχή της Λεπτοκαρυάς, στους πρόποδες του Ολύμπου δεν φημιζόταν ποτέ για τα λάδια της. Ιδιαίτερα σε εθνικό επίπεδο. Η ντόπια ποικιλία της δεν περιλαμβανόταν ποτέ στις «μεγάλες» ελληνικές. Ωστόσο τώρα τελευταία η Πιερία έχει αρχίσει να επιδίδεται στην καλλιέργεια της ελιάς και μάλιστα
με ταχείς ρυθμούς.
Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ένα λάδι από τη συγκεκριμένη περιοχή όχι μόνο να χαρακτηρίζεται «ultra premium», αλλά να είναι μάλιστα το ακριβότερο στον κόσμο;
Μήπως το design μπουκάλι του 0,5 λ. ή η πολυτελής συσκευασία του; Εννοείται πως όχι.
Σ' αυτά άλλωστε είναι «μανούλες» οι Ιταλοί. Κι όμως το πιο φημισμένο ελαιόλαδό τους (πιο φημισμένο παγκόσμια) αυτό της Τοσκάνης ζήτημα να πιάνει τη μισή τιμή από το δικό μας Myst Gold.
Κι αυτό το «Gold» στην επωνυμία υπονοεί το χρυσαφί χρώμα που έχει το λάδι στο φως του ήλιου; Όχι απόλυτα.
Σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης ο παραγωγός του πρόσθεσε βρώσιμες νιφάδες χρυσού 24 καρατίων και ιδού το Myst Gold και ιδού πως το λίτρο του πωλείται 125 ευρώ!
Μην πείτε όμως «α, καλά» γιατί και στην έκδοσή του χωρίς την προσθήκη χρυσού η τιμή του είναι 52 ευρώ το λίτρο.

Η φιάλη υποδηλώνει πώς πρέπει να χρησιμοποιείται το Myst Gold: ως άρωμα...
Εννοείται πως με τέτοια τιμή η παραγωγή του Myst Gold απευθύνεται εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και μάλιστα, μια και ο παραγωγός του δίνει στο site του τις τιμές σε δολάρια, στις ΗΠΑ.
Όπως επίσης εννοείται ότι ένα τέτοιο λάδι καταναλώνεται αποκλειστικά και μόνο φρέσκο (δεν μαγειρεύεται).
Το Myst Gold φιλοξενήθηκε πρόσφατα στο κορυφαίο luxury site luxurylaunches.com γεγονός που μπορεί να του δώσει σημαντική ώθηση στην αμερικανική αγορά πολυτελών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου