Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Πρίφτης: Σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας

Στη σημασία της νίκης επί του Προμηθέα στην Πάτρα, στην ψυχολογία της ομάδας του Άρη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των "κιτρίνων", Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε μόνο δυο μέρες για να προετοιμαστούμε και να ταξιδέψουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το ρυθμό συχνότητας αγώνων. Η νίκη είναι σημαντική γιατί ο Προμηθέας είναι μια σκληρή ομάδα και παίζαμε σε μια δυνατή έδρα. Χρειάστηκε να πιάσουμε υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας και ειδικά στην επίθεση. Πιστεύω ότι το μακρινό σουτ στα κρίσιμα σημεία ήταν αυτό που μας έδωσε τη νίκη. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε πίσω, να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε και να ταξιδέψουμε για το παιχνίδι στο Ισραήλ».
Για την σημασία της νίκης:
«Βοήθησε σίγουρα αύτη η νίκη, στην ψυχολογία μας. Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι».
Για την απόδοση του Τζένκινς:
«Είναι σημαντικό να βρουν οι παίκτες τον ρυθμό τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, για να βγάλουμε και εμείς τα συμπεράσματα μας και να χτίζουμε την τακτική μας και αν είμαστε πιο ισορροπημένοι».
Για την παρουσία του κόσμου στην Πάτρα:
«Αυτή είναι η διαφορά του Άρη με τις άλλες ομάδες. Όπου και αν παίζουμε ο κόσμος είναι κοντά μας και είναι ένα προνόμιο αυτό για εμάς. Πιστεύω δεν τον έχουμε ικανοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια και είναι θετικό ότι αντιστέκεται στα αρνητικά συναισθήματα που έχει τελευταία και έρχεται και μας υποστηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου