Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Mercedes X Class: Το αγροτικό που ονειρευόσουν θα είναι εδώ το 2017

Η Mercedes παρουσίασε χθες στη Σουηδία τον προάγγελο της X Class, ή αλλιώς το αγροτικό/pickup που θα λατρέψουν από τους αγαπητούς Κρητικούς μας μέχρι τους σεϊχιδες στο ΝτουμπάιΗ X Class concept είναι η απτή απόδειξη ότι
οι κατασκευαστές πολυτελείας θέλουν να "χτυπήσουν" κάθε segment της αγοράςπαρουσιάζοντας μοντέλα από την μικρότερη διάσταση μέχρι τη μεγαλύτερη.
Η Mercedes, ειδικά, έχει τόσο σημαντική προϊστορία στην τετρακίνηση ειδικών απαιτήσεων με οχήματα όπως το G Class και το διάσημο Unimog, που οι μελλοντικοί αγοραστές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα κινούνται στα χωράφια, την έρημο ή τα βροχερά Highlands.
Το pickup της Mercedes, ακολουθεί τη σχεδιαστική μενταλιτέ της εταιρείας αλλά δίνει και ορισμένα στοιχεία που σίγουρα θα τα δούμε και σε άλλα μοντέλα της στο μέλλον. Και δεν χρειάζεται να πούμε ότι αν το X class concept έβγαινε στην παραγωγή ακριβώς όπως είναι, θα έκανε πάταγο.
Με δύο εκδόσεις, μία πιο civilian και μία για πιο άγριες χρήσεις, η X Class θα προσφέρεται με κίνηση στους πίσω ή και τους 4 τροχούς (με V6 Κινητήρα). Εννοείται ότι τα 4Χ4 μοντέλα θα έχουν κάθε δυνατή παροχή από την τετρακίνηση, με μπλοκάρισμα διαφορικών κλπ.
Αν ήδη ονειρεύεστε θα κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου