Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΝΙΚΗ για τον Άρη στα Χανιά

Με γκολ του Καπνίδη, που μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και σκόραρε στο 51ο λεπτό του παιχνιδιού, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League επικρατώντας με 1-0 του Κισσαμικού στα
Περιβόλια των Χανίων, για την 3η αγωνιστική.

Οι "κίτρινοι" πήραν το πρώτο τους "τρίποντο" στη σεζόν στην Κρήτη και έφτασαν τους 5 βαθμούς μετά τις δύο ισοπαλίες με Καρδίτσα και Αιγινιακό.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού, Λαζαρίδης, κράτησε το μηδέν στις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει.
Τη λύση έδωσε ο Καπνίδης. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και στο 51΄ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο Ίλιτς του έδωσε την ασίστ και ο Καπνίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ, ανοίγοντας το σκορ.
Στη συνέχεια ο Κισσαμικός δεν κατάφερε να απειλήσει ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Άρη να παίρνει την πρώτη του νίκη με το 0-1 να παραμένει.
Συνθέσεις:
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (65' Σελινιωτάκης), Θέος (65' Μάντζης), Κίκε, Μίλιτς (79' Βλάχος).
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (57' Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (51' Καπνίδης), Ίλιτς (79' Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου