Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Στο απόλυτο μηδέν ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα - Προκρίνεται αλλά αποδοκιμάστηκε

Μπορεί να εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος με τη "λευκή" ισοπαλία (0-0) στα Τρίκαλα, όμως ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για γκολ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με την ομάδα των Τρικάλων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αποτέλεσμα με το οποίο ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος από την 2η αγωνιστική των ομίλων, ωστόσο απογοήτευσε με την απόδοσή του. Μαθηματικά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν βαθμό στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον αδιάφορο Πανελευσινιακό που έχει αποκλειστεί, ενώ ακόμη και σε περίπτωση ήττας του αρκεί να μην κερδίσει η Λάρισα τα Τρίκαλα (είτε ισοπαλία είτε νίκη των Τρικάλων).
Μάλιστα, οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, φωνάζοντας το σύνθημα: "βαριά, βαριά, του ΠΑΟΚ η φανέλα..." πριν ακόμη λήξει το ματς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στα 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις είχε μόλις μία τελική προσπάθεια, με ένα σουτ του Μπίσεσβαρ που δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.
Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα 33 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, με τον Μπαϊκαρά να πλασάρει άστοχα από πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Μπρκιτς στην πρώτη φάση. Ο βαθμός της ισοπαλίας διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης και τα Τρίκαλα που θέλουν νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ.
Μαθηματικά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν βαθμό στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον αδιάφορο Πανελευσινιακό που έχει αποκλειστεί, ενώ ακόμη και σε περίπτωση ήττας του αρκεί να μην κερδίσει η Λάρισα τα Τρίκαλα (είτε ισοπαλία είτε νίκη των Τρικάλων).
Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
1. ΑΟ Τρίκαλα 4 (5-0)
2. ΠΑΟΚ 4 (2-0)
3. ΑΕΛ 3 (2-3)
4. Πανελευσινιακός 0 (1-7)
Η 3η αγωνιστική
Τρίκαλα-ΑΕΛ
Πανελευσιανιακός-ΠΑΟΚ
Συνθέσεις:
Τρίκαλα (Γ.Χ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (78΄ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71΄ Δουκάκης), Μπαϊκαρά (84΄ Κουσκουνάς).
ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κίτσιου, Γιαννούλης (80΄ Λέοβατς), Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ (61΄ Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70΄ Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου