Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Πρίφτης: Δεν θα πάρουμε παίκτη - Η βελτίωση και ο Γενάρης

Ο Άρης νίκησε άνετα το Λαύριο και ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε ότι τον Ιανουάριο θα αποδειχθεί κατά πόσο έχει βελτιωθεί η ομάδα του. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Το παιχνίδι, σε συνέχεια των προηγούμενων, δείχνει ότι είμαστε σε μία διαρκή βελτίωση. Αυτό όμως δεν θα σημαίνει κάτι, αν δεν συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα ξεκουραστούμε λίγο αυτές τις ημέρες και θα δούμε τα παιχνίδια που ακολουθούν. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σοβαρότητα τους αλλά και στο Λαύριο για την ανταγωνιστικότητα του».
Για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα: «Οτι έχουμε βελτιωθεί, είναι δεδομένο. Είναι μία εικόνα που δεν μπορεί να αλλάξει. Αναμφίβολα όμως ο Γενάρης, θα αποτελέσει μία διαδρομή επιβεβαίωσης για το πόσο έχουμε βελτιωθεί πραγματικά».
Για την εντολή να μην γίνει η τελευταία επίθεση: «Ημουν εναντίον αυτής της κίνησης. Το κατάλαβε και όλο το γήπεδο. Προς στιγμήν ήμουν αντίπαλος με όλους... Δεν είχε νόημα να κάνουμε την τελευταία επίθεση. Δεν θα άλλαζε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα ή την εικόνα μας. Με το 100 τι αλλάζει; Γιατί να δώσω ένα κίνητρο στον αντίπαλο, όταν πάω να παίξω στην έδρα του;».
Για τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας: «Η ομάδα έχει ήδη κάποια προβλήματα. Ο Τζένκινς παίζει με πρόβλημα στον καρπό. Χρειάζεται διαχείριση. Ο Μούρτος έχει πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε. Ο Μπάκνερ επέστρεψε πιο γρήγορα. Εχει καλή αντίδραση στους τραυματισμούς. Και ο ίδιος ζήτησε να επανέλθει. Αισθάνεται καλύτερα. Αυν ότι έχουμε εκτός και τον Χρηστίδη με ένα οστικό οίδημα. Θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες».
«Δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στη συνέχεια, αλλά αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο κάποιας προσθήκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου