Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη Σαββίδη στον Ίβιτς

Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς είχαν τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή ην ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2016 και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εξέφρασε μεταξύ άλλων την απόλυτη στήριξή του στον
προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς.

Στην τηλεδιάσκεψη που ήταν παρών και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου τέθηκε επί τάπητος ο απολογισμός για το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, με αφορμή την αλλαγή του έτους, ενώ συζητήθηκε και το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης.
Αυτό που προκύπτει είναι ικανοποίηση για τα τελευταία αποτελέσματα, την κατάσταση των αποδυτηρίων και την ευρωπαϊκή προοπτική που υπάρχει με την πρόκριση στη φάση των "32" του Europa League, παράλληλα με την παρουσία στη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδος. Βέβαια, η συνολική πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται χαμηλότερα από ότι προσδοκούσαν άπαντες, δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Ιβάν Σαββίδη.
Οι τρεις άνδρες συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να γίνει πιο αποτελεσματικός, κάτι που τέθηκε ως άμεσος στόχος ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Σαββίδης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ στο μεταγραφικό τομέα οι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους προκειμένου το ρόστερ να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου