Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Παρέμβαση του Δημοτικού Σύμβουλου Λάζαρο Παζαρτζικλή για τοΤΕΙ Κιλκίς.

Παζαρτζικλής για ΤΕΙ
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής παρεμβαίνει και ζητά ενεργό ρόλο του δήμου Κιλκίς στο βαλτωμένο θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς.Στη τελευταία συνεδρίαση του σημβουλίου, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ζήτησε την ΄συγκληση ευρείας σύσκεψης όλων των φορεών του νομού. Ιδού τι είπε: 
“Το θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς βρίσκεται σε κρίση μη φαση. Το κτίριο παραδίδεται στις Σέρρες και διαρρέεται απο τη διοίκηση ότι για να λειτουργήσει, είναι κρίσιμο το ζήτημα της δημιουργίας σχολής με ένα δεύτερο τμήμα.
Επειδή αν γινει κατι, θα πρέπει γίνει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, αφού μέχρι τον Φεβρουάριο θα πρέπει να περιληφθεί στα μηχ/κά δελτία των υποψηφίων, παρακαλώ ο Δήμος να ασκήσει την όποια πολιτική επιρροή διαθέτει προς την κατεύθυνση αυτή.
Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη εγωισμούς και διαμάχες και να κινηθούμε όλοι μαζί προς την επίλυση του θέματος, γιατί είναι μείζον, για το σήμερα αλλά και για το μέλλον του Δήμου μας και κατ' επέκταση των δημοτών μας”
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει;


Ποιους κοροϊδεύουν;
Σήμερα βρίσκεται στη Λέσβο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να συσκεφθεί με τους εκεί τοπικούς φορείς για τις ζημιές που έχει υποστεί ο αγροτικός χώρος και να αναζητηθούν τρόποι αποζημίωσης.
Θαυμάσια πρωτοβουλία αλλά μια απορία γεννάται: Κωδικούς βρήκε για να αποζημιώσει τους παθόντες;
Διότι, εμείς οι αφελείς, αρκούμαστε επί χρόνια να κάνουμε αποτίμηση των ζημιών στην Ειδομένη, επί μήνες στη Νέα Καβάλα και στο Χέρσο, αλλά όταν θέτουμε υπόψιν των «αρμοδίων» υπουργών το αίτημα της αποζημίωσης εισπράττουμε ως απάντηση: Έχετε δίκιο, αλλά δεν βρήκαμε κωδικούς για να σας αποζημιώσουμε.
Δεύτερο ερώτημα: Τους Λέσβιους κοροϊδεύει η κυβέρνηση ή τους Κιλκισιώτες;
Η πιθανή απάντηση: Και τους δυο, απορρίπτεται μετά βδελυγμίας ως άκρως αντιπολιτευτική.


EΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου