Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Άρη, 1-0 τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Άρης κόντρα στον ΟΦΗ στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Football League. Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 11' με τον Μιλούνοβιτς και παρότι οι Κρητικοί πίεσαν για την ισοφάριση, διατήρησαν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους και πήραν τρεις
υπερπολύτιμους βαθμούς, κόντρα σε έναν ανταγωνιστή για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έφυγε μόνος του απέναντι στον Δερμιτζάκη, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0, ξεσηκώνοντας το "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο 43' φάση διαρκείας στα καρέ του Διούδη, οι παίκτες του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Ιντζόγλου, βρήκε σε ετοιμότητα τον Δερμιτζάκη που απομάκρυνε.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους., Στο 64' ο Παντίδος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μεγάλες φάσεις είχε και ο Άρης με τον Μπαργκάν στο 58' να στέλνει την μπάλα άουτ, από πλεονεκτική θέση. Οι Κρητικοί ζήτησαν και πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπούρμπου στον Χαντί, αλλά ο παίκτης του ΟΦΗ φαίνεται να "βουτάει" εντυπωσιακά στην περιοχή του Διούδη.
Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ βγήκε όλος μπροστά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους "κιτρινόμαυρους" να παίρνους σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.
Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (78΄Τζανακάκης), Μιλουνοβιτς (67΄Ντούνης), Ίλιτς, Τάτος (24΄Νέτο), Μπαργκάν
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεβιτς (86' Ογκμπόε), Βουό, Χαντί, Πάγκαλος (57΄Ιβάνγκα), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ (57΄Μητρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου