Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Φ.Γεννηματά: Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες.Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε:
 «Ο καθένας έχει τα δίκια του, άλλος περισσότερος, άλλος λιγότερο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, κοιτάμε μπροστά και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια».
Παράλληλα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είναι αποστασιοποιημένα, επισημαίνοντας ότι δεν ζητά «να μπουν στην πρώτη γραμμή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν».
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι στο προσκλητήριο δεν συμπεριλαμβάνονται όσα στελέχη έφυγαν για μια θέση στο στασίδι της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιθέτως, επιδιώκει και θέλει να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «θετικό βήμα τη συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη», σημειώνοντας ότι «χωρίς την ενότητα δεν μπορούν να γίνουν παραπέρα βήματα».
Επίσης, η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ, επέκρινε το ΠΟΤΑΜΙ για τη στάση του και επανέλαβε ότι η πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ισχύει, με τους όρους που ήρθε και το ΚΙΔΗΣΟ.
Για τις αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον της ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «άδικη κριτική» τονίζοντας ότι «δεν καλέσαμε κάποιον σε αποστασία».
«Το ότι οι βουλευτές φεύγουν από το Ποτάμι πρέπει να τους απασχολήσει και να κάνουν την αυτοκριτική τους», επισήμανε, προσθέτοντας ότι το Ποτάμι ήταν εκείνο που αποχώρησε από τον διάλογο με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Τέλος, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι η ΔΗ.ΣΥ θα συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα εφόσον συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου